Sunday, December 25, 2011

kami umur 4 tahun

okeyyhhhh....

sila lihat date di atas...

TADAAAAAAAAAA......

Happy Anniversary to Me & Mr. Fiance..

heheheheh...over kan..tapi takpela kan..over kat anniversary pun,heeee..
well kalo tengok masa skrg ni,aku & en.tunang bru check out hotel utk g breakfast..<sila jgn salah faham yerrr>
mestilah check out dr hotel cz semalamnya iaitu 24 Disember 2011 which is christmas eve tu, kami de messnite..point juz nk inform kat sume org, we fall in love masa massnite..shuweet x??? lalalalallalalallalal..
masa messnite tu feel love sayang ni tak de lagipun tp pas end of messnite tu baru dtg feel love sayang tu... ngeeeeeeee....atas sebab tu la aku declare kan anniversary kami 25 DISEMBER 2007.. well, even en.tunang tak pernah propose aku pun tapi the way he react, of coz la i know dear,heheheh...how he react????let it be our secret,hehehehehe.. <gedix over kan>...

WHY I LOVE MR.FIANCE????

WOOOOOOOOOOO....okeyhhh,hati munge-munge bile pikirkan why i'm so in love wit En.Tunang,hehehe (blushingggg)
  • sikap dia yg sangat tak pura-pura tu yg buat aku fall in love wit him..if lelaki lain yg aku jumpa, 1st impression mesti dia bagi good impression then after 2 3 weeks, dah tunjuk perangai buruk dia..atooyaaaiiii...aku tak boleh la tgk keburukkan org lain after dah nampak kebaikkan org tu,...TAPI En.Tunang aku ni,mula-mula jumpa dah tunjuk sikap tak tentu pasal dia..okeyhh,mmg terasa mas tu but after dat, rasa wahhhhhh sempoi la mamat ni...so perangai buruk dia tu yg pikat aku..logik x???
  • aku sgt terharu cara dia jaga family dia..fuhhhh,tip top beb tgk cara dia layan & pikul tanggungjawab sbg anak lelaki dlm family..kalau masa bujang,dia leh jaga & responsible kat family dia so of coz la if aku jd wife dia (chewwwwwahhhhh,hehehe), mesti dia leh jaga & responsible kat family kami..aku tau dia leh bimbing aku dan family kami nti..bab ni aku mmg touching abis la..
  • senyuman.okeyyyhhh,bab ni 1st time aku admit kat sini..dia pun tak pernah tau,syyyhhhh..jgn gtau dia k sbb aku tau dia x kan baca blog aku ni,hehehhe (sbb tu berani merapu merepek membebel tak tentu pasal dlm ni)..okeyyhhh,bab to take d point..atooyaaaiii,senyuman dia mmg tangkap jiwa..sbb tu kot de gak awekk nk flirt kat dia,ngeeeee gggrrrrr....
  • walaupun dia keje as an army,tapi dia kan selalu de dgn aku..even dia busy keje sekalipun,dia kn call aku jap juz to say "hai syg/hai gumuk,sihat??abg busy arini.byk keje nk kena setel"..dia buat aku rasa he always beside of me..masa aku hepy,dia kn gelak sama dgn aku..masa aku tgh sedih,dia kn hepy kn aku balik cz dia nk aku selau cerita macam-macam kt dia..(En.Tunang seorg yg pendiam)..masa aku tgh senang,dia kan t'senyum dgn aku dan masa aku tgh susah,dia kan hulurkan tgn dia & bahu dia utk sama-sama susah dgn aku..he's my mr.fiance <3
  • ok,kalo nak senaraikan mmg panjang & aku pun sebenarnya curi-curi masa b'blog ni cz padahal ramai tetamu kt luar,heheheheheh...last why i'm so in love with him bcoz i love him (blushingggg,lalalallala)
To Mohamed Hadzrin,

Terima kasih sbb sggup b'sama dgn syg selama 4 tahun.bermacam-macam dugaan kte tempuh & syg tak sangka abg lah jodoh syg.first time sys jumpa abg,hati syg terus cakap "Ya Allah,he's d one for me".. hanya abg yg mampu membimbing syg dan bersama-sama dgn syg utk tempuh perjalanan hidup ni..walaupun org lain tak kenal abg macam mana tapi syg kenal sikap hati budi abg..terima kasih juga kerana abg sentiasa dgn syg. terima kasih kerana sabar melayan keranah syg yg macam-macam..terima kasih kerana jadi tunang syg.. dan insyallah syg doakan semoga jodoh kte semakin panjang dan disatukan satu hari nanti (jgn lupa bg date nikah yerr thn dpn,heeeee)..syg syg abg bukan sebab abg adalah KAPTEN HADZRIN tapi syg syg abg sebab abg adalah MOHAMED HADZRIN & KAPTEN HADZRIN..terima kasih abg...


~sorry,i'm try to be romantic but blushingggggg..nti syg kte romantic candle lite dinner cm 1st time we met k~

L.O.V.E Y.O.U..

2 comments:

ooh dxanna said...

Kak nananananananananananana.
Thank followww. Jenuh gak cari blog kak nanaaaaa. Aiyayayayayaya.

casper said...

thanx darling folo...lama xdgr kabo yerrr..