Saturday, December 31, 2011

"HAPPY NEW YEAR"

okeyhhhh...post kali ni taknak bebel panjang-panjang juz nak wish,

SELAMAT TAHUN BARU
a.k.a
HAPPY NEW YEAR!!!!!

Selamat Tahun Baru utk my beloved family, my monciit Mr. Fiance, kengkawan & bloggers sume...
Semoga tahun baru ini akan bagi kite lebih kebahagiaan, kerberkatan dalam hidup, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan sentiasa menikmati hidup yg penuh warna-warni dgn senyuman.

Azam Tahun Baru??? hurmmm...tahun 2012 ni tak sempat nk tetapkan azam...ngeeee,ngengade je kan alasan tu..same as last year, mmg dah 2 tahun takde azam cz aku juz nak enjoy life ni dgn penuh senyum, gelak geli & nangis..tapi rasanya tak salah kot kalo baru nk tetapkan azam skrg ni...heeee

1. start from 1 Januari 2012, aku nak stat diet..huuuuu..aku rs azam ni every year de tp tak pernah jadi..okeyhh, nampak sgt aku yg tak displin bab diet ni,ngeeee...tapi kali ni mmg aku kan diet cz aku de geng iaitu my lovely ofismate kak nornee & my noty sista, angah...chaiiyoookkkk!!! <actually,dah tak sanggup nk dengar en.tunang bebel bab bdn yg makin naik stiap minit,huuu>

2. leh tak nak de azam utk kawin 2012 ni,heheheheh <mode gatal da dtg,lalalalalalala>..kome doa-doakan la awk kawin tahun 2012 yerrr cz kalo leh 2013 dah nak de anak...wahhhhh,kelassss ko jahhhh...2012 pun tak masuk lagi,dah de azam 2013,heheheheh....en.hadzrin,will you marry me??? uittttssss,opppppsssss....cut,cut,cut....

3. azam yg ni tak nak buat main.azam 2012, aku nk take a step on career development..rasanya dah tiba masa utk aku cari keje lain utk m'majukan kerjaya aku..mmgla kerja skrg dah ok & terjamin tapi job satisfaction tu tak de so doa-doakan semoga aku dapat enhance my career development,wink,wink..

4. last but not least, 2012 aku nk jadi seorang wanita <atoyaiii,ayu je ble guna perkataan wanita,heee> yang seperti disuruh oleh Allah s.w.t. aku nak jadi anak yg solehah dan isteri mithali dan wanita yg dibanggakan oleh Allah s.w.t. korang paham tak maksud aku???hurmmm....sama-sama kita doa semoga sentiasa ditunjukkan jalan yg benar dan diredhai olehNya.amin..

haaaaaaaaaa.......dah ko kaboooorrrr...kunun td kata tak nak bebel pnjang-pnjang..sudahnya,hurmmmm...
sorry guys galsss...
okeyhhhhh....utk penutup 2011,


babai 2011 & come to me 2012 <3
SELAMAT TINGGAL 2011
segala yg pahit dijadikan pengajaran & peringatan dan yg manis dijadikan kenangan
SELAMAT DATANG 2012
segala yg pahit & manis akan ditempuh dgn senyuman,gelak tawa dan tangisan

Love,
 ~ dyana ~

No comments: