Sunday, November 14, 2010

Emosi

recently, emosi aku ni agak b'selerak gara-gara kejadian malam tu (haa,jgn nk tnya kejadian pe yg jd malam tu ye.aku pn blurrr lg smpai skrg ni)..so, d'sebabkan kejadian malam tu,emosi aku trus b'selerak..tp point skrg ni,aku bukan nk cite emosi aku yg b'selerak dah ni..tp emosi aku yg dah b'selerak b'terabur terbang ke mana-mana tah selepas kne jawab exam PTD..

pergghhhh,,,,semalam dgn jayanya aku dapat pergi exam PTD (kali ke-7.tu pn member aku yg gtau la kali ke-7.yela,aku ni kan de masalah heavy memory lost). kali ni aku kena g exam kat SMK Miharja (thanx to SMK Miharja cz bg tempat kt aku nak jwb exam.kalo x,alamatnya aku exam atas katil,tutup mata,hukhukhuk)..pagi-pagi datang semangat nak jawab tu de lagi la walaupun emosi tgh ting tong..tepat pukul 9.15 am (penjaga peperiksaan lambat k.janji kol 9,huhhh!!), 1st paper exam d'edarkan..tengok soalan yg 1st pn aku dah OMK!!!!!...tp aku gagahkan kan gak..emosi aku da ting tong ting tong...bila abis 45 minit, terus start next paper sampai ke paper essy...addooyyaaiii....pemeriksa yg lambat,kitaorang xdapat break..haaaaa,time ni la emosi aku bukan da ting tong ting tong tp terus dah tiiioooonnnkkkkk930985!!!!!.. gggggrrrr,dapat plak petang de lagi 3 paper..bayangkanla emosi aku time tu...bila start paper essay yg petang,aku dah tak mampu nk sembunyikan muku ceria aku..dgn bangganya aku tunjukkan muka aku yg cam da cucuk botox n letak kepala atas meja..bila paper sampai je,kepala aku dah tak leh angkat da..emosi, emosi,emosi..

Pemeriksa : penat sgt ke smpai dah ngantuk ye?banyak sgt lunch ek td (dgn muka m'yengih)

aku pun pe lg..semakin makin la aku tunjuk muka botox aku tu..haaa,tau pn nak stop sengih..aku pn tulis essay tu ala kadar la dgn kepala m'lekat lg kt meja...last paper include 427 soalan...gggrrrrr....laju jela aku jawab even aku tau byk salah..tepat 4.15 pm,aku terus keluar kelas n balik tnpa rasa b'salah...at last abis gak exam yg wat emosi aku tiiiioooonnnnkkkk930985!!!!...so,nk ilangkan emosi yg dah tak t'kawal,aku smbung bc novel..nampaklah kurang bootox aku  tu...ooowwwhhh,papa sampai...(aku malas nk drive,so aku guna khidmat papa anta aku,heheh)..masuk kereta,

Papa : alg, papa nk cite kat alg ni..bla bla bla bla bla bla.........................bla bla bla bla bla.....................

GGGGGGRRRRRRRRRRRR......dah tak leh gambarkan lagi macam mana emosi aku time tu and sekarang!!!


p/s : tu excluded k emosi aku masa bbery t'cinta aku tu rosak....


DIE DIE KILL KILL....
~rasa cam t'balik je ayat ni tp ikut suka aku la!!~

2 comments: