Wednesday, June 16, 2010

Reman

Tadi dgn jayanya Tuan Pendaftar Kanan call aku..erkk??aku mula-mula blurr gak.yela,tiba2 je Tuan aku call.tak pernah call aku secara private ni,hehehe..Al-kisah:

Tuan Pendaftar Kanan : ni dyana ke..sy ni Tuan Ismail..

~aku cm tak berapa dengar sebenarnya.yg aku dengar just Tuan je,hehe.tapi biasala kne pndai cover~

Aku : owh,ye Tuan..
Tuan Pendaftar Kanan : semalam Tuan Edwin maklum pada sy yg dia nak sy masukkan nama awak dalam reman 117.so,sy ingat before awak start reman,awk belajar dulu dgn Pendaftar kat sini.
Aku : Owh,(trademark bru,owh,hehehe) bila ye tu Tuan sy kena start?
Tuan Pendaftar Kanan : emm,pagi ni la awak start belajar buat reman

~gguullpppp!!!aku tgk meja aku yg penuh dgn dokumen.pagi ni juga??aku dah lupa 117 tu apa sume,tbe2 suruh belajar..alamak...

Aku : Tuan, pagi ni siapa yg kena buat reman?
Tuan Pendaftar Kanan : Jap ye,sy cek..tapi yg pasti pagi ni bukan sy yg wat reman

~kalo dia yg wat reman,mati aku,hehehe~

Aku : ok,..(smbil tgg n dgr bunyi dia tnya staf-staf n debak debuk bla bla bla)
Tuan Pendaftar Kanan : jap ye dyana
Aku : baik Tuan

~sopan x aku?hahahahha~

Tuan Pendaftar Kanan : owh dyana,pagi ni sy la yg wat reman 117

~la kata td bukan dia yg buat reman..leh tahan lawak gak Tuan aku ni..~

Aku : erkk??emmm,Tuan, sy start belajar esok pagi ye Tuan cz sy de keje nak kne buat dlu (aku x tipu k). Esok pagi nti sy dtg sana ye.
Tuan Pendaftar Kanan : emm,ok la kalo camtu (bunyi suara cam terkejut n blurr)
Aku : Terima Kasih Tuan

aku rasala kan mesti Tuan Pendaftar Kanan tu tak sangka aku boleh cakap nak belajar esok plak kn,heheh..tapi macam biasala kan,dah memang aku tgh banyak kerja time tu...ish2...lagipun,aku dah lama tak buat reman,..bagilah aku study dulu reman 117 tu before pergi start belajar n buat reman..tol x??sekarang ni,siapa yg buat reman utk esok...???oppsss....

*at last aku dapat gak buat setengah kerja hakiki aku..alhamdulillah,aminnn...
*bila nak baik gado ni??(de iklan plak,hehehe)

2 comments: