Thursday, March 11, 2010

it's been a while...

emmm...aku rs dah lama gk la aku x update blog ni..bukan xde masa..masa tu t'lebih2 tp ntah la ek..nk kata xde idea,aku rs byk je idea yg aku boleh citer kn..so,as conclusion....aku dah lama x update blog ni sebab.........sebab pe ek???ala,malas la nk pikir..

weeee.......kelmarin 9/3/2010 is bday my arin..hepy bday my dear.sory, xleh nk bagi present. actually bukan tak nak bagi,tp dah dia jauh nun di sana,macam mana aku nk bagi kn..tak pe ye, nanti bulan 10 baru kita bagi present..tp make sure i also get the present,hahahah..aku tgk dia pun cm tak excited je dgn bfday dia.maybe sebab jauh kn so no reason 2 b hepy during our bday...sory,we'll celebrate our bday together ek..(tu saje je cz aku nk present,hehehe)...

d day before which is 8/3/2010, aku dapat citer hepy..kalo esk bcoz of my arin bday tp arini d bez day bcoz my great bezfren was pregnant!!!!!i lolllikeee.....!!!!wpn dia bru tes t sdiri n next week bru nk confirm kt klinik tp aku sure yg dia dah pregnant!!!!congrats to both of u dear..skrg ni aku bakal jd mummy angkat dia...wahhh,bez ny..aku story bnda ni kt my arin n as usual la,dia tu k'kdg kurang perasaan sikit..tp mama pn cakap aku yg over excited cm aku yg pregnant,hahahah....msti la ku hepy sbb my great love bzfren pregnant tu..no one knows what my feelingssss,hehehe...

tp arini 11/3/2010, my feeling is empty...what i'm feel is sleepyyyy!!!!hahahah..actually smlm aku merajuk dgn my arin..juz about small matters (do u think so??huhuhu)..tp biasala ble da jauh ni k'kurangan ksih syg mula la mnagih kasih...nsib baik la my arin ni sggup m'layan..that's why i love u my dear,hehehe..gatai tol aku ni,heheheh...even though aku dah tau,dia mmg syg kn aku tp saje je nk test dia..yela kn,aku kne gk tgk2 kn tp xdela smpai control dia xleh kawan dgn sesape lgsg..cm zalim sgt plak kalo aku buat cmtu,huhuhu...

d most important thg 4 today also that,aku b'jaya update blog aku..aku mmg suka updat eblog n citer sume dlm 1 blog je,hikhikhikhik...at last......it's been a while my blog alone but today, i'm coming babe,hahahaha

No comments: